Mithrandir

Welcome

Mithrandir kennel breeds Border Collies in a small scale.

At "Mithrandir" I breed, train, and title my dogs as a hobby, and as a labor of love for the breeds. The goal of my breeding program is to produce dogs that excel in dog sports and/or as the perfect family companion. Whatever brings you to your search for a dog, I hope that the information provided here will excite you about the possibilities of owning a Mithrandir dog.

We are located in Espoo, Finland.Mithrandir kennel kasvattaa bordercollieita erittäin pienimuotoisesti kotioloissa.

Mithrandir'ssa kasvatan, koulutan ja kilpailen koirillani harrastuksenani ja rakkaudesta näihin rotuihin. Koirat ovat tuoneet elämääni monta unohtumatonta hetkeä ja uusia ystäviä. Koirasi antaa sinulle paljon: Se antaa sinulle kaikkensa, joten anna sinäkin sille sen ansaitsema hyvä elämä.

Sijaitsemme Espoossa, Suomessa.

 

Puppies / PentujaKaikki tiedustelut sähköpostitse kennel.mithrandir [at] gmail.com Annan työni takia tarkemmat yhteydet/puhelin/osoitetiedot sähköpostitse!

Kasvatan työ/paimenlinjaisia bordercollieita (Working Border Collie) harrastuskäyttöön. Kerrothan viestissäsi vähän itsestäsi, mitä sukupuolta olevaa pentua etsit ja mitä aikoisit tulevan pentusi kanssa harrastaa, niin annan lisätietoja pentueesta. Etsin pennuille ensijaisesti rakastavia, vastuuntuntoisia ja ehdottomasti harrastavia/kilpailevia koteja. Pennunostajalta toivon yhteydenpitoa hyvissä ja huonoissa asioissa, koiran kouluttamista yhteiskuntakelpoiseksi, rodunomaisten aktiviteettien/liikunnan tarjoamista/harrastamista ja virallisissa terveystutkimuksissa käyttämistä 1-2 vuoden iässä. Lampaita sinun ei tarvitse omistaa.Mithrandir-pennut myydään Suomen Kennelliittoon rekisteröityinä; mahdollisesti myös ISDS-rekisteriin merkittyinä, luovutetaan uuteen kotiin vähintään 7 viikon ikäisinä, 3 krt madotettuina, tunnistusmerkittyinä mikrosirulla ja eläinlääkärin tarkastamina. Pennut myös aina silmäpeilataan virallisesti. Liitän uudet pennunottajat myös rotuyhdistyksen jäseniksi, jos he eivät sitä jo ole. Lisäksi pennun mukaan tulee tuttu lelu, ruokaa yms. sekä kattava starttipaketti ruokinta/hoito/koulutus-ohjeineen. Järjestän myös pentutreffejä, peruskoulutusta ja paimennuspäiviä!

Käytän jalostukseen vain terveitä ja hyväluonteisia koiria, joilla on rodunomainen paimennusvaisto. Kasvatan pääsääntöisesti sijoituskoirilla, joten pentueen lupaavin narttupentu on mahdollista saada sijoitukseen.

Pentusuunnitelmat

Seuraavat pentusuunnitelmat ovat saatavissa sähköpostitse. Päivitän ahkerammin Facebook-sivuja ja blogia. Lue lisää blogista!