Mithrandir

Welcome

Mithrandir kennel breeds Border Collies in a small scale.

At "Mithrandir" I breed, train, and title my dogs as a hobby, and as a labor of love for the breeds. The goal of my breeding program is to produce dogs that excel in dog sports and/or as the perfect family companion. Whatever brings you to your search for a dog, I hope that the information provided here will excite you about the possibilities of owning a Mithrandir dog.

We are located in Espoo, Finland.Mithrandir kennel kasvattaa bordercollieita erittäin pienimuotoisesti kotioloissa.

Mithrandir'ssa kasvatan, koulutan ja kilpailen koirillani harrastuksenani ja rakkaudesta näihin rotuihin. Koirat ovat tuoneet elämääni monta unohtumatonta hetkeä ja uusia ystäviä. Koirasi antaa sinulle paljon: Se antaa sinulle kaikkensa, joten anna sinäkin sille sen ansaitsema hyvä elämä.

Sijaitsemme Espoossa, Suomessa.

 

Puppies / PentujaEtsin pennuille ensijaisesti rakastavia, vastuuntuntoisia ja ehdottomasti harrastavia/kilpailevia koteja. Lupaavin narttupentu on mahdollista saada sijoitukseen. Mithrandir-pennut myydään Suomen Kennelliittoon rekisteröityinä, luovutetaan uuteen kotiin vähintään 7 viikon ikäisinä, 3 krt madotettuina, tunnistusmerkittyinä mikrosirulla, eläinlääkärin tarkastamina ja runsaiden kirjallisten hoito/koulutus/ruokintaohjeiden kanssa. Pennut myös silmäpeilataan virallisesti. Lisäksi pennun mukaan tulee tuttu lelu, ruokaa yms. Järjestän myös pentutreffejä, peruskoulutusta yms.!

Jokainen pentue on tarkkaan harkittu ja suunniteltu. Käytämme paljon aikaa pentuihin silloin kun meillä niitä on. Kiinnitämme erityistä huomiota pentujen varhaiseen sosiaalistamiseen.Kaikki tiedustelut sähköpostitse kennel.mithrandir [at] gmail.com Annan tarkemmat yhteydet/puhelin/osoitetiedot sähköpostitse!

Ei pentuja!

Pentuja on suunnitteilla seuraavan kerran 2018/2019. Tällä hetkellä ei ole tarkkoja pentusuunnitelmia. Tilanne päivittyy yhdistelmien toteutuessa.

Meillä on kaksi jalostuskäytössä olevaa narttua: Mithrandir Cassandra ja Dreaming Of You Pirouette to Mithrandir. Molempien narttujen terveystutkimukset ovat parhaat mahdolliset: lonkat A/A, kyynäret 0/0, polvet 0/0, terveet olkanivelet, terve selkä ja terveet silmät.


Koirista löytyy lisää juttua Mithrandir-blogista täältä.