Mithrandir

Welcome

Mithrandir kennel breeds Border Collies in a small scale.

At "Mithrandir" I breed, train, and title my dogs as a hobby, and as a labor of love for the breeds. The goal of my breeding program is to produce dogs that excel in dog sports and/or as the perfect family companion. Whatever brings you to your search for a dog, I hope that the information provided here will excite you about the possibilities of owning a Mithrandir dog.

We are located in Espoo, Finland.Mithrandir kennel kasvattaa bordercollieita erittäin pienimuotoisesti kotioloissa.

Mithrandir'ssa kasvatan, koulutan ja kilpailen koirillani harrastuksenani ja rakkaudesta näihin rotuihin. Koirat ovat tuoneet elämääni monta unohtumatonta hetkeä ja uusia ystäviä. Koirasi antaa sinulle paljon: Se antaa sinulle kaikkensa, joten anna sinäkin sille sen ansaitsema hyvä elämä.

Sijaitsemme Espoossa, Suomessa.

 

Puppies / PentujaKaikki tiedustelut sähköpostitse kennel.mithrandir [at] gmail.com Kerrothan viestissäsi vähän itsestäsi, mitä sukupuolta olevaa pentua etsit ja mitä aikoisit tulevan pentusi kanssa harrastaa niin annan lisätietoja pentueesta. Annan tarkemmat yhteydet/puhelin/osoitetiedot sähköpostitse!Etsin pennuille ensijaisesti rakastavia, vastuuntuntoisia ja ehdottomasti harrastavia/kilpailevia koteja. Sijoitan tästä pentueesta narttu/urospennun, joten lupaavin pentu on mahdollista saada sijoitukseen. Mithrandir-pennut myydään Suomen Kennelliittoon rekisteröityinä, luovutetaan uuteen kotiin vähintään 7 viikon ikäisinä, 3 krt madotettuina, tunnistusmerkittyinä mikrosirulla, eläinlääkärin tarkastamina ja runsaiden kirjallisten hoito/koulutus/ruokintaohjeiden kanssa. Pennut myös silmäpeilataan virallisesti. Lisäksi pennun mukaan tulee tuttu lelu, ruokaa yms. Järjestän myös pentutreffejä, peruskoulutusta yms.!

Jokainen pentue on tarkkaan harkittu ja suunniteltu. Käytämme paljon aikaa pentuihin silloin kun meillä niitä on. Kiinnitämme erityistä huomiota pentujen varhaiseen virikkeistämiseen.

Pentuja on suunnitteilla Freyalle 2019/2020!

Belgiantuontini Freya Dreaming Of You Pirouette to Mithrandir on tarkoitus astuttaa Maicolla Every Kingdom Nothing Else Matters. Molempien koirien terveystutkimukset ovat parhaat mahdolliset: lonkat A/A, kyynäret 0/0, polvet 0/0, terveet olkanivelet, terve selkä ja terveet silmät. Molemmilla vanhemmilla on tasapainoinen hermorakenne, avoin ja reipas luonne. Pennut myydään harrastuskäyttöön vain tavoitteellisesti harrastaviin/kilpaileviin koteihin.


Koirista ja tulevasta pentueesta on lisää blogissa http://kennelmithrandir.blogspot.com/.